Свържи се с нас:   +359 884 013 010 Кошница Любими Моят профил / Регистрация
Абонирай сеПокани приятел

Здравейте, приятели!
 
Ние сме сестрите Мими и Мая. Още от малки усетихме придърпване към света на красивите дрехи, аксесоари, обувки, модата и стила като цяло. Малко по малко придърпването се превърна в страст, която в последствие ни подтикна да опитаме да реализираме една смела за нас мечта - наш собствен моден онлайн бутик.

Но не обикновен бутик, а такъв, който да притежава необходимите фактори, които да спечелят самите нас за клиент.

Така бе създадена "Alessa" - от две момичета, които въпреки насмешката, че не разбираха нищо от бизнес или снизходителното: "Абе, кой ти купува дрехи онлайн...", решиха да действат сами, вярвайки че предлагането на висококачествени красиви дрехи, комбинирано с внимание към детайлите, елиминиран риск и специално отношение към всеки един клиент, ще са достатъчни за успех.

С този проект рискувахме много - както средства, така и труд, емоции и време. Но съдейки по Вашите позитивни facebook коментари, множеството нови препоръчани клиенти и благодарните мнения по телефона, рискът напълно си заслужаваше!

Само две години след създаването си, Alessa е най-бързо развилият се, а и вече най-големият online дамски бутик в България, гордеещ се с многохилядна “fashion” армия от стилни лоялни клиентки.

В основата на всичко стои “Религията на Alessa”:
- Клиентът да е винаги доволен 
- Високо качество на дрехите  
- Ние поемаме целия риск 
- Обслужване, което да Ви накара да вдигнете с усмивка телефона, поръчвайки отново дреха от наша нова колекция 
 
Главната ни цел е, пробвате ли нашите дрехи и обслужване, да бъдете очаровани и спечелени за постоянно. Затова и "Alessa" е единственият бутик, предлагащ толкова разкрепостени, безрискови условия... като безплатна доставка... гаранция, че дрехите ще изглеждат по-добре наживо... и ДОЖИВОТЕН срок за връщане на дрехите.

Много хора ни питат луди ли сме да рискуваме така?

Не, ни най-малко... Вече сме сигурни, че когато удържаш обещанията си, клиентите са щастливи и го оценяват, поръчвайки си отново.

Да, понякога допускаме грешки, но винаги се опитваме да ги поправим мигновено, често загърбвайки "бизнес" интереси в полза на клиента. Съдейки по вече хилядите позитивни препоръки и множеството редовни клиенти, вярваме че това е правилният път.

Ако все още се чудите дали да ни се доверите, проверете facebook коментарите ни, помнете, че не рискувате нищо и знайте, че ако не отговаряхме на смелите си обещания, щяхме да сме принудени да затворим врати отдавна.

Моля, разгледайте нашите продукти и ако Ви хареса нещо, не се колебайте, позвънете и ни дайте възможност да Ви очароваме! :)
* За мнения, въпроси и препоръки: info@alessa.bg; 0884 013 010 и 0884 790 033
* За бизнес запитвания: sales@alessa.bg
 
Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без изричното писмено съгласие на Alessa.bg