Свържи се с нас:   0700 20660 Кошница Любими Моят профил / Регистрация
Абонирай сеПокани приятел

История

Здравейте, приятели!
 
Ние сме сестрите Мими и Мая. Още от малки усетихме придърпване към света на красивите дрехи, обувки, и модата като цяло. Малко по малко придърпването се превърна в страст, която впоследствие ни подтикна да опитаме да реализираме една смела за нас мечта - наш собствен моден бранд.
 
Но не обикновен бранд, а такъв, който да притежава необходимите фактори, които да спечелят самите нас за клиент.

Така бе създадена "Alessa" - от две момичета, които въпреки насмешката, че не разбираха нищо от бизнес или снизходителното: "Абе, кой ти купува дрехи онлайн...", решиха да действат сами, вярвайки че предлагането на висококачествени красиви дрехи, комбинирано с внимание към детайлите, елиминиран риск и специално отношение към всеки един клиент, ще са достатъчни за успех.

С този проект рискувахме много - както средства, така и труд, емоции и време. Но съдейки по Вашите невероятни отзиви, рискът напълно си заслужаваше!

Само две години след създаването си, Alessa е считан от мнозина за българския лидер в модния premium сегмент - гордеещ се с многохилядна “fashion” армия от стилни лоялни клиентки.

В основата на всичко стои “Религията на Alessa”:
- Открояващ се авторски дизайн.
- Високо качество на дрехите.  
- Ние поемаме целия риск. 
 
Главната ни цел е, пробваш ли ни веднъж, да останеш очарована и да те спечелем за постоянно. Затова и "Alessa" е единственият моден бранд, предлагащ толкова разкрепостени, безрискови условия... като безплатна доставка... гаранция, че дрехите ще изглеждат още по-добре на живо... както и ДОЖИВОТЕН срок за връщане и замяна.

Много хора ни питат луди ли сме да рискуваме така?

Не, ни най-малко... Вече сме сигурни, че когато удържаш обещанията си, клиентите са щастливи и го оценяват, поръчвайки си отново.

Да, понякога допускаме грешки, но винаги се опитваме да ги поправим мигновено, често загърбвайки "бизнес" интереси в полза на клиента.

Ако все още се чудиш дали да ни се довериш, провери facebook коментарите ни, помни, че не рискуваш нищо и знай, че ако не отговаряхме на смелите си обещания, щяхме да сме принудени да затворим врати отдавна.

Моля, разгледай нашите продукти и ако си харесаш нещо, не се колебай, свържи се с нас и ни дай възможност да те очароваме! :)
 
* За мнения, въпроси и препоръки: info@alessa.bg; 0700 20660. 
* За бизнес запитвания: sales@alessa.bg
 
Никаква част от съдържанието на този сайт не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без изричното писмено съгласие на Alessa.bg