Свържи се с нас:   0700 20660 Кошница Любими Моят профил / Регистрация
Абонирай сеПокани приятел

Обява Customer Service

 
Отвори се свободна позиция 
в един от най-важните отдели в Alessa: обслужване 
(гр. Пловдив)

“WOW” Специалист, 
Customer Service 

   Когато търсиш работа в България, обикновено се сблъскваш с два избора: 
 
   1) Всеизвестния Бай Ганьо - невъзпитан, арогантен “шеф”, който живее в 19-ти век, третира хората си с пренебрежение и е силен много на обещания, но слаб на изпълнение… 
 
   2) Професионални мениджъри, които със завидна лекота успяват да “побългарят” и най-авторитетните световни компании. Успявват да ги превърнат в посредствено работно място със занижени стандарти… негативни колеги интриганти… и атмосфера, която сякаш изсмуква щастието от душата ти… 
 
   И в двата случая си в плен на скучна, безсмислена работа, която те кара да чувстваш, че пропиляваш живота си.
 
   Но не е необходимо да се примиряваш с подобен избор. 
 
   Има и трети тип работни места. Места, изпълнени с потенциал, вълнение и чувството да си важна част от елитен екип, гонещ вдъхновяваща обща цел.
 
   Мила Alessa, поради разрастването ни, в момента се отвориха две свободни позиции за “WOW” Специалист, връзка с клиенти.
 
   Alessa е компания, която се гордее с нивото си на обслужване, затова и тази позиция е особено привлекателна за хора, които търсят интересна реализация.
 
Какво ще правиш: 
 
   Първо, ще преминеш през специално двуседмично обучение. През тези две седмици ще те запознаем с нашия начин на работа, ще овладеем над 40 customer service техники и ще те подготвим да представяш успешно бранда Alessa пред нашите десетки хиляди клиенти. 
 
   Като цяло, работата се състои в обработка на поръчки и обслужване на клиенти по телефона. 
 
Изисквания: 
 
   Комбинация от ТРУДОЛЮБИЕ, ВИСОКИ СТАНДАРТИ и ЕНТУСИАЗЪМ са задължителни, както и ХЪС за постигане на общите цели в Alessa.
 
   Искам да ти обърна внимание, че изброените качества не са просто празни приказки, а “soft умения", на които наистина държим.
 
   Освен тях, кандидатът трябва да притежава и:
      - Сладкодумен, учтив, приятен глас и ведро настроение 
      - Бързина и ефективност при работа с компютър и Интернет
      - Отлични правописни и пунктуационни умения
      - Английски език е предимство
 
Какво е да работиш в Alessa:
 
   Нашата цел е да превърнем Alessa в мечтано работно място. Искаме да създадем условия на работа, които ние самите винаги сме се надявали да намерим.  
 
- Чувството да си оценен и уважаван. Да се събуждаш с ентусиазъм, знаейки, че си важна част от нещо значимо и принадлежиш към екип, който е устремен да постигне големите си цели. 
 
- Силно се интересуваме от твоето професионално развитие и дългосрочни цели.
 
- Работим с теб, за да развиеш своите умения едновременно в сфери, свързани с позицията ти, както и извън нея. (Винаги търсим да забележим мениджърски потенциал сред екипа ни.)
 

Всяка компания има своята култура. На повечето места обаче тя бива оставена на произвола на съдбата. Не и в Alessa - тук упражняваме активен контрол над нея - чрез горните 6 ценности.

За да се запази максимално продуктивна и приятна атмосфрета, дори когато компания се разраства с бързи темпове.

- Възможност да се учиш. Повечето компании отделят много средства, за да привлекат даден кадър и малко средства за самото му обучение и усъвършенстване. В Alessa, за да постигнем големите си цели, ние залагаме на експертиза и знания. Затова и никога не пестим средства за набавяне на необходимите обучения, консултанти и инструменти.  

 

- Забава. Когато човек има късмета да работи нещо, което обича, самата работа е удоволствие. Но ние полагаме и допълнителни усилия времето прекарано в “Ковачницата на Alessa” да е още по-ведро и приятно за всички нас. Поради тази цел и подбираме хора, които не са конфликтни, не толерираме интригите и държим изключително много на една положителна атмосфера.

 

- Ще се погрижим да имаш всички необходими "инструменти", от които се нуждаеш. Ще ти бъде предоставено всичко необходимо, за да можеш да изпълняваш добре своята работа. 

 
- Получаваш - 20% отстъпка за всички продукти в Alessa. 
 
- Очаква те приятна работна среда - атмосферата в Alessa се ръководи от 6 главни ценности, които вярваме са рядко срещани в български офис, но почти гарантират звезден екип. (Разбира се, в България споменаването на "ценности" би накарало мнозина просто да завъртят очи, но за нас това не са "тинтири-минтири", а ключов фактор, отговорен за нашия успех и за изграждането на сплотен колектив.) 
 
   Към всичко това автоматично получаваш и вълнението да си част от кухнята на българския premium моден лидер… възможност за доказване и издигне в разрастваща се компания … както и правата за хвалене сред приятели, задължителни, когато работиш в модерен офис в една от най-мечтаните за повечето жени индустрии.
 
Как да кандидатстваш: 
 
   За да кандидатстваш, моля те, изпрати ни имейл на office@alessa.bg като задължително добави “WOW Специалист” в заглавието. Прикачи в имейла своето CV и в свободен текст отговори на следните въпроси:
 
  1. Защо ти би била добър избор за тази позиция?
  2. С какво се занимаваш в момента?
  3. Как си представяш живота си след 5 години?
  4. Защо би препоръчала дрехите на Alessa на свои приятелки?
 
   Очакваме те! 
 
   Искрено, 
   Мими и Мая,
   Сестрите Alessa <3